OUR STORY

chihuahua
We love what we do

Wij zijn Chihuahua Kennel Hometown Glory's samen met onze Chihuahua's wonen wij in het oosten van het land in de stad Enschede.
Wij zijn een kleine door de Raad van Beheer FCI erkende hobby-kennel.


Lang en korthaar Chihuahua's uitsluitend gefokt volgens de regels van de Nederlandse Chihuahua Club en het Basis Reglement Stambomen van de Raad van Beheer.


Door zorgvuldige selectie van ouderdieren fokken wij op gezondheid en karakter met een rastypisch uiterlijk. Uiteraard gebruiken wij hiervoor selectief gekozen gezonde Internationale bloedlijnen. 

Al onze honden worden nauwkeurig getest door aangewezen specialisten op erfelijke afwijkingen om verantwoord te kunnen fokken.

Uiteraard zijn wij al jaren lang lid van de rasvereniging " De Nederlandse Chihuahua Club" en worden onze honden getest op erfelijke afwijkingen zoals bv. Patella Luxatie. 


Wij zijn regelmatig te vinden op tentoonstellingen om onze honden te laten keuren door echte rasspecialisten. Uitslagen hiervan zult u in het topic Shows vinden. Ook zult u Hometown Glory's Chihuahua's buiten nederland zien schitteren in de Showringen. Wij werken enkel samen met collega fokkers wiens welzijn van het ras eveneens prioriteit nummer één is.


Mocht u nog vragen hebben staan wij u graag te woord.

Om in aanmerking te komen voor een van onze met liefde en verstand gefokte pupjes vragen wij u vriendelijk zich eerst te verdiepen in het ras " De Chihuahua " . Mocht u zich reeds bekend hebben gemaakt met het ras en zoekt u een vergezel en trouwe vriend voor zijn of haar leven, vult u dan alstublieft onze "Vragenlijst" in. U zult van ons altijd een respons krijgen. Beacht u wel dat wij erg selectief zijn waar wij onze pupjes plaatsen. Wij bieden onze nakomelingen niet aan op tweedehands website's zoals bijvoorbeeld Marktplaats en verwijzen u liever door naar de pupbemiddeling van de rasvereniging of collega fokker mocht het passende pupje niet bij ons beschikbaar zijn.

Daar wij enkel kleinschalig fokken zult u bij ons niet elke maand van het jaar kunnen slagen op uw zoektocht naar uw pup. Het wachten en in spanning blijven naar de ontwikkeling van wellicht uw pup is bij ons geen zeldenheid. Wij verkiezen de weloverwogen beslisser boven de snelle beslisser. Ons dank voor uw begrip hiervoor en wellicht tot ziens.